Contact us

A udvar:
Nyugati oldal: Budapest 1107 Szállás utca 44-46.,
Keleti oldal: Budapest 1107 Monori utca 2-4.

B udvar:
Budapest 1107 Jegenye utca 36-40.

C udvar:
Északi oldal: Budapest 1107 Monori utca 1-3.,
Déli oldal: Budapest 1107 Jegenye utca 27-29.

D udvar:
Budapest 1107 Szállás utca 13.

E udvar:
Budapest 1107 Jegenye utca 30-32.,

Porta Irodaház:
Budapest 1107 Mázsa tér 2-6.

Teher parkoló és logisztikai központ:
Budapest 1107 Horog utca 1.

+36 1 123 4567

info@monoricenter.hu

Social media:

Opening hours

Wholesalers Wholesalers

H-V 08:00 - 18:00

Restaurants Restaurants

H-V 10:00 - 22:00

Ünnepi nyitva tartás Opening hours on holiday

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis vel dapibus augue, et faucibus erat. Pellentesque facilisis mauris nec nisl porta facilisis. Ut sed sem varius, blandit risus eget, iaculis nisi.

Drop us a message!

Autóval érkezőknek:

A Monori Center Kőbánya szívében a Kőbányai úton található. Az ide látogatók a Harminckettesek teréről indulva a Baross utcán keresztül, az Orczy térnél Kőbányai úton haladva érheti el a Monori Centert. Vagy Keleti pályaudvarról a Kerepesi úton át és a Pongrácz utcán keresztül a Kőbányai útig haladva érheti el a Monori Centert. A Hungária körút és a Könyves Kálmán körútról érkező látogatók a két körút találkozásnál a Kőbányai úton haladva érheti el a Monori Centert. Külvárosról érkező autósok a Jászberényi úton és a Körösi Csoma úton végig haladva érheti el a Monori Centert. Személykocsi kisfurgonok és kisbuszok az udvarokban, Jegenye utcában, Monori utcában és a Szállás utcában parkolhatnak. Nagyobb teherkocsik csak a Horog utcai teherparkolóban parkolhatnak.

Tömegközlekedéssel érkezőknek:

A Monori Center melletti Kőbányai úton és a Pongrácz utcán 9-es, 95-ös és 195-ös BKV buszmegállói találhatóak, 28-as, 3-as, 62-es és 62A-s villamos megállói találhatóak. A 9-es busszal érkezők a Kőbánya alsó vasútállomás (Mázsa tér) állomásnál szállhatnak le. A 95-ös és 195-ös busszal érkezők a Kőbánya alsó vasútállomás állomásnál szállhatnak le. A 28-as és 62-es villamossal érkezők a Mázsa utca megállónál szállhatnak le. A 3-as és 62A-s villamossal érkezők a Kőbánya alsó vasútállomás (Mázsa tér) megállónál szállhatnak le. 500 méterrel a Köbánya-központ felé van a legközelebbi BKV buszudvar, ahol 9-es, 162-es, 162A-s, 262-es, 151-es, 117-es, 185-ös és 217-es BKV buszjárat végállomásai találhatóak.

Vonattal érkezőknek:

A belvárosból érkezőknek ajánljuk a Nyugati Pályaudvarból induló vonatokat, a vonattal érkezőket a Köbánya-Alsó vasútállomásnál kell leszállni. A Kőbányai úton átkelve érhetik el a Monori Centert. Külváros és Budapesten kívűli érkezőket a Nyugati Pályaudvarba tartó vonatokkal érhetik el a Monori Centert. A Kőbánya-Alsó vasútállomásnál leszállhatnak, a Kőbányai úton átkelve érhetik el a Monori Centert.

FAQ

I am sorry, but we are the management team of the market and we do not know the price and detail of a particular product. You have to come to the market and ask the shops.

I am sorry, but we are the management team of the market and we do not know the price and detail of a particular product. You have to come to the market and ask the shops.

The wholesale shops of Monori Center opens everyday including Saturdays and Sundays. We only close on Hungarian national holidays.
But some of our restaurants and services open on Hungarian national holidays too. You are suggested to confirm with the shops. Their numbers are here.