Nagyker ruházat Monori Center Budapest legnagyobb kereskedelmi központ
Monori Center


A Monori Center,  Budapest legnagyobb nagykereskedelmi központja, közvetlenül 300 importőrtől. Budapest jól megközelíthető részén található, és egyike a legjobb üzletkötő helyeknek Európában.

A legjobb kínálat: minden termék a fő importőrtől és gyártótól származik Olaszorszországból és Ázsiából. Széles körben megtalálható itt: divat, divatkiegészítő, hétköznapi öltözet, alkalmi és hétköznapi lábbeli, sportöltözet, -cipők és –felszerelés, lakástextil, utazótáskák, játékok, különböző lakás-, konyha-, fürdőszoba-kellékek és irodafelszerelés. Számos ismert márka központi irodája is helyet foglal itt. Minden termék kiváló minőségű és elérhető minden áron. Minden viszonteladó és nagykereskedő minden méretű keresletét ki tudjuk elégíteni a piac minden szegmensében.

A Legjobb felszerelés: A Monori Center a legjobb felszerelést kínálja. Több mint 500 szabad parkoló hellyel rendelkezünk, konténeres és kamionos parkolási lehetőséget is kínálva. A Monori Center 120.000 négyzetméteres raktározási helységeivel körülvéve biztosítja a folyamatos áruforgalmat. Szükség szerint segítséget is tudunk nyújtani fuvarszervezéshez minden ügyfelünknek. A Monori Center 3-csillagos kényelmes, tiszta hotellel, fitneszteremmel és szaunával, éttermeinkből és büféinkből finom ételekkel és kedvező árakkal várja kedves vásárlóit. Reméljük, hogy a Monori Center a legjobb környezetet kínálja mind nagykereskedői, mind viszonteladói üzletek lebonyolításához.

 


Hírek