Elérhetőségek

+36-1-262 5332

info@monoricenter.hu

Social media:

Nyitva tartás

Áruházak Áruházak

H-V 08:00 - 17:00

Éttermek Éttermek

H-V 10:00 - 21:00

Ünnepi nyitva tartás Ünnepi nyitva tartás

The wholesale showrooms and supermarkets close during Hungary’s national holidays. The Chinese restaurants open as usual.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

GYIK

Igen. A Monori Centerben működő nagykereskedések bemutatótermei hétfőtől vasárnapig minden nap nyitva vannak, 8:00 és 17:00 óra között. Csak a magyar nemzeti ünnepek idején vagyunk zárva. Az ünnepnapokat megelőzően értesítést teszünk közzé a weboldalunkon és a szociális médián keresztül.

 

Az éttermek és más kiskereskedelmi üzletek szintén a hét minden napján nyitva tartanak, de a nyitvatartási idő mindegyiknél kicsit eltérő lehet, ezért ezt ellenőrizd mielőtt útnak indulsz.

Lásd feljebb. A nagykereskedések zárva vannak, de sok étterem a nemzeti ünnepek idején is nyitva tart. Mielőtt útnak indulsz ellenőrizd le az adott étterem nyitvatartását.

Ne felejtsd el, hogy mi egy nagykereskedelmi központ vagyunk. Néhány nagykereskedő logisztikai szolgáltatásokat is tud biztosítani, de az új vásárlóknak először személyesen el kell jönniük a bemutatóterembe.

Megjegyzendő ugyanakkor, hogy egyes nagykereskedők bizonyos árucikkeikre megszabják a minimálisan vásárolható mennyiséget.

Az egyes nagykereskedők maguk döntik el, hogy meghatároznak-e minimálisan vásárolható mennyiséget termékkörönként, ezért közvetlenül tőlük kell megkérdezned ezt az információt.

Az üzletek kérni fognak bizonyos alapvető információkat, mint név, cím, adószám annak érdekében, hogy ki tudják állítani a számlát, a szállítólevelet vagy más szükséges dokumentumot. Nem kell felmutatnod a személyi igazolványodat vagy más iratot, a nagykereskedők nem felelnek azért, ha valótlan az általad közölt információ.

Elnézést, de nincs központi adatbázisunk a nagykereskedők által forgalmazott összes termékről. A Monori Centerben működő nagykereskedőkről itt találsz egy listát, ami tartalmazza az elérhetőségeiket is. Általában könnyebb konkrét termékekre rátalálni, ha ellátogatsz a bemutatótermekbe.

A konkrét árakról a nagykereskedőknél kell érdeklődnöd. Azt javasoljuk, hogy látogass el személyesen a Monori Centerbe, hogy hozzájuss ehhez az információhoz.

Minden értékesítő beszél magyarul. Minimális angol nyelvtudással is boldogulni fogsz. Néhány üzletben beszélnek románul és szlovákul is. Mivel a legtöbb nagykereskedő kínai, így nem beszél anyanyelvi szinten egyetlen európai nyelven sem, ezért a félreértések elkerülése végett erősen javasoljuk a személyes, szemtől szembeni kommunikációt.

Általában véve érdemes azt észben tartani, hogy a legtöbb nagykereskedő kínai, és egy alapvető magyar nyelvtudást leszámítva nem beszélnek idegen nyelveket. Tapasztalatunk szerint a nem magyar látogatók számára a szóbeli kommunikáció a leghatékonyabb. E-mail küldése helyett azt javasoljuk, hogy először személyesen látogasd meg őket, ismerjétek meg egymást és beszéljétek meg, hogy mi lenne a legjobb módja a további kommunikációnak.

Igen, a parkolás a Monori Center területén mindenhol ingyenes.

Igen, a Monori Center központjában található a 4 csillagos Milky Way Hotel, ahol kényelmes szállást biztosítanak a látogatók számára. Szobát legkönnyebben a booking.com weboldalon lehet foglalni.

A Monori Center köszöni az érdeklődést.

  1. A Monori Centerben kizárólag nagykereskedelem folyik. Csak akkor érdeklődjön, ha nagykereskedést kíván nyitni.
  2. A területünkön kidolgoztunk egy fejlesztési és leasingelési tervet, minden üzlet és bemutatóterem különböző zónákra és telephelyekre van felosztva. Ahhoz, hogy lássuk, van-e az Ön számára alkalmas üzletünk, tudnunk kell, hogy milyen terméket kíván értékesíteni.
  3. A Monori Centerben a különböző zónákban különböző bérleti díjak érvényesek. Általában a bérleti díjak 6-9 Euró/m2/hó közt mozognak (ebben nincs benne a villany-, víz- és gázfogyasztás). Fizetendő még üzemeltetési díj, ami 0,75-1,50 Euró/m2/hó. Ezek nettó díjak. A kaució egy havi bérleti díj és háromhavi üzemeltetési díj összegének felel meg.
  4. A Monori Center kihasználtsága az 1992-es nyitástól kezdve közel 100%-os, de néha akadnak megüresedett kiadandó üzletek. Ezek különböző méretű bérlemények és különböző zónákban helyezkedhetnek el, érdeklődés esetén mindet meg tudjuk mutatni. Kérjük hívja a +36 1 262 5332 telefonszámot.